Sarianne

Grattis till oss
Grattis till mig och mitt 16:e år som mamma och grattis till min lilla filur som faktiskt fyller 16 år idag. 16 år, det känns på ett sätt helt galet men samtidigt som om det har gått fem år men addera elva på det så har vi den där gyllende siffran på 16. 
 
16 bästa åren i mitt liv såklart med mot och medgångar men samma sekund som ens första barn öppnar ögonen så förstår man var villkorslös kärlek är. Den här 16 åringen har fått kämpasig igenom senare delen av livet med sjukdomar, sjukdomar som inte är livshotande men som sätter hela världen på spets. Dolda sjukdomar är jobbiga att handskas med, omgivningen tycker och tänker men förstår inte ett förbaskat dugg. Vi har kommit långt men fick kämpa och kämpar fortfarande för att skapa förståelse kring hur det är att leva med detta dag ut och dag in. 
 
 
 
 
 
En Monster bland presenterna kom med i senaste boxen från Testagram. BUBS chokladskalle (också från Testagram) fick tjejerna smaksa till frukost också. Till födelsedagar då är det obligatoriskt med sötsaker till frukost! 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress