Sarianne

Inne på sista semesterveckan
Nu är vi inne på sista veckan här i Spanien och snart är semestern slut. Jag känner ingen gå tillbaka till jobbet ångest alls, har fått så det räcker av det goda nu! 

(null)

Dagarna är ungefär som vanligt, morgonträning, bad i poolen, slapp och mer slapp! 

Jag har alltid med mig sån här ansiktsmask när vi åker utomlands, så himla sköna och hunden känns verklogen mjuk och lugn efteråt. 
(null)

(null)

Igår fick vi spontant besök av Jenny och kidsen. Så hela dagen igår var det livat värre i poolen :)
(null)

Här är det glatt
Vi har det så himla skönt!

Så otroligt skönt det ör med den här totala tystnaden, det jag hör är barnens fnitter, några fåglar som kvittrar och stundvis är det helt knäpptyst och det är bara min egen andning som hörs om man lyssnar riktigt noga. Förstår ni att vi kommer vara så utvilade när vi kommer hem. Huset vi bor i är inhängnat och skyddande av grönska så man har bara sig själv att rå om! 

Magi! 

Dagen blev som alla andra dagsr häng vid poolen och på kvällen tog vi en flaska bubbel och sippade på. Gick omkring i trädgården och önskade att semestern aldrig skulle ta slut!

(null)

(null)

(null)

Vi hann också med en uppfriskande hårinpackning alla vi tjejer, behövs nu efter allt sol och bad. Denna är en stor favorit, älskar känslan av silkeslent hår efteråt. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)