Sarianne

Testagram Maj
Har ni testat senaste boxen ifrån Testagram? Ni vet den där boxen som levererat en hel del godsaker hem till dig. Det är inte bara godsaker men ofta en hel del men även annan nyttigt och bra att ha i hemmet. Jag gillar nog mesta att testa det som är i ätväg har jag kommit fram till. 
 
 
En del av det vi testar blir det tonåringen som får vara smakexpert på då i inte är gluten en del av oss. Innan jag slutade med gluten hann jag med att testa belVitas frukostkex, finns det en 2.0 verion av det här kexen med hasselnötsfyllning. Låter gott och det är det enligt erkända smaklökar. Jag skulle nog ha svårt att äta just den här typen av smak till frukost. Kanske mellanmål på språng eller mer som fika. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Nötcreme är barndom för mig, det kan man faktiskt få unna sig en mitt i veckan. 
 
(null)
 
Haribo gottemix 
 
(null)
 
(null)
 
 Jag gilalr den här mindre förpackningen med riskakor, lagom att packa med som mellanmål nu när J ofta går till stallet direkt efter skolan.
 
Trodde magbacillerna tagit semester för i år
Har varit hemma med J ett par dagar, som varit krasslig. Verkligen inte gjort några knop alls, skönt men tristessen ni vet den knackar på rätt snabbt för mig. Hållt mig inomhus för att inte smälta bort :)
 
På lördag väntar en dag och kväll med ett gäng tjejer av nya och gamla bekantskaper, ser riktigt fram emot det och tills dessa behöver alla baciller vara borta. 
 
 
Bild från påsklovsresan till Gran Canaria
 
Har passat på att packa ihop lite goodies som alla gästerna kommer att få som en lite suprise på middagen efter att vi alla har varit duktiga och förhoppninsvis har kommit i mål :) 
 
 
Det här är en av överasskningarna från Jelly Belly som kommer ifrån dem, mer spännande saker fås därifrån och en nyhet som jag själv inte sett, den kommer jag berätta mer om nästa vecka. 
 
Lördagkväll med tjejerna
Lördagen bjöd på ett strålande väder, i och för sig som de flesta andra dagar nu för tiden men det var både glatt i sinnet och vädermässigt när jag och två kompisar var inbjudna till Jenny för en tjejkväll. 
 
Mat, god dryck och samtalsämnen som hamnade både högt och lågt i dubbelbemärkelse. Kul var det! 

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)