Sarianne

Intressant dag

Det har varit en intressant dag, ur flera olika synvinklar! Spenderat mestadels av dagen tillsammans med lina och pluggat...puuuh! Bra några dagar kvar nu!!!

Har haft en hostig tjej hemma, blir nog en dag extra. Solen har tittat fram, lite till och från har det faktiskt varit riktigt skönt. På eftermiddagen njöt barnen av en varsin glass, mums var det.

Egen tid

Blev väckt på sängen med fruskost idag, härligt med Morsdag! "Barnen" hade även köpt en ny våg till mig som jag länge önskat. Ska bli kul att testa den.

Nu är man och barn iväg till kolmården, igen...fick nyss lite bilder och en video ifrån när Elin & Julia åker karusell...såg väldigt roligt ut. Trist att jag måste sitta kvar hemma och plugga men nu kan jag å andra sidan köra järnet medan de är borta.


Full fart på Kolmården!

Avslutningskläder

Varit en välplanerad mamma och fixat med avslutningskläder...det ni!
Fick stränga ordet av Elin att lillasyster också skulle vara finklädd, klänningar och skor är nu inhandlade för att fira den kommande skolavslutningen.

Elins outfit

 
Bild lånad från Lindex

Julias Outfit, till henne fick det bli en vit och en rosa...känner jag henne rätt så lär hon ha smutsat ner sig redan innan vi hinner kliva ut genom ytterdörren!

 

Bilder lånade från H&M