Sarianne

Namnsdag och rivning

Elin har sin namnsdag, av mormor och morfar fick hon en mobil så just nu är hon väldigt glad. Vi hade köpt en oversize penna till henne som hon länge velat ha sen hittade vi även ett suddigum som var tio centimeter långt. Den ville hon gärna ha med sig till skolan!

Mamma, pappa, Calle och Mara har varit över på en snabb visit, vi som var lite mer morgonpigga begav oss in till loppisen imorse, hittade två overaller, lite kläder, Pippi film, Pippi docka och två herr Nilsson. Överlycklig Julia...men än var det inte slut...efteråt åkte vi till leksaksaffären och mormor shoppade Pippi kläder och skor till henne.Lite senare kom riktiga Pippi på besök!Projekt TRAPP är äntligen på gång! Vi började med övervåningen där hålet för trappan skulle börja förberedas! Teamwork Andersson-Segersten när dom jobbar som bäst!

Och som sagt en ny sågningsmästare är född, idag blev jag till och med betrodd med sticksågen, dock är min favorit fortfarande den gamla vanliga hederliga!

Elin regisserar
Gårdagen bjöd på lite fotografering,

Elin regisserade:

"Julia lägg dig ner""Julia kan du skratta""Julia du måste skratta lite fint"Sen var det mammas tur

"Mamma du måste stå fint"


"Mamma kan du se glad ut"


Under my umbrella

Det har regnat i snart 24 TIMMAR!!!

Det ogillas speciellt mycket av familjen Segersten som håller på med lite utomhusprojekt, känslan blir inte riktigt densamma när det vräker ner...Julia går fram till fönster med jämna mellanrum och konstaterar att det...ja....regnar...fortfarande..hon ÄLSKAR att vara ute, dock inte hennes föräldrar i spöregn. När jag skulle slänga soporna passade hon iallafall på att ta till flykt.

En liten cykeltur med paraplyt i högsta hugg!