Sarianne

Netgear Orbi WiFi System
”I samarbete med Buzzador…”
 
Jag har testat Netgear Orbi WiFi System i en månad nu och väntat in i det sista att skriva en recension för att verkligen ösa på och ge det här produkten en rejäl testning. Det finns några saker i livet som är vitkigt för mig: 
 
  • Kärlek
  • Mat
  • Härligt häng med posivitva människor
  • Wi-fi
Kärlek är väl nästan inget som någon klarar sig utan, likaså mat. Positiva människor har jag flera stycken omkring mig. Wi-fi ett perfekt sådant är inte lika självklart och ibland nästan svårare att påverka. Vi har såklart haft en router även innan vi testade denna och en rätt schysst modell, har en man som kontroller saker in i minsta detalj innan han beslutar sig för ett köp så att den här produkten får en tumme upp av honom säger allt. 
 
Jag provade själv inte att installera det, men enligt M så var det inga konstigheter. Jag har bara testat när allt är klart och redo att köra. Vi hade en del problem enligt mig och andra familjemedlemmar med vår förra router och det var att det inte fanns något internet i uterummet och på övervåningen kunde det ibland svaja till lite, annars inga större problem men jag har saknat att inte ha det i uterummet som är lite av min fristad - där jag tar ett par minuter på kvällen för att varva ner och hålla kontakten med omvärlden. 
 
Nu med Netgear Orbi WiFi System så har vi ett mer än godkänt internet i uterummet och även på övervåningen. Jag kan inte komma på några nackdelar med produkten faktiskt. Fördelar finns det många, bland annat gillar jag att den inte är ful som stryk vilket alla tidigare routrar som jag har ägt faktiskt har varit. Den kan stå framme som en del av allt annat liksom. 
 
 
 
 
Smakbox
En härligt leverans med smakbox alla mumsigheter, det är lite som om Smakbox känner på sig när man som mest behöver paketet :) 
 
Allt lägligt och så har vi en mysig provätarkväll hemma efter jobb och träningar, helt perfekt. 

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Det krävs planering
”I samarbete med Buzzador…”
 
Ny vecka och med det kommer planering. Den här veckan är jag borta två kvällar, roliga grejer men ännu mer planering. Det jag märker är att vi behöver vara i fas med är matlagningen, snabba måltider men välplanerade då vi har en massa allergier så går inte attt slänga fram vad som helst. 
 
Förra veckan testade vi det här riset ifrån Uncle Bens som tar två minuter, hur smidigt?
 
Jag gillar smaken avmexakanskt, den medelhavs passade inte mina smaklökar alls tyvärr.
 
(null)
 
(null)
 
(null)