Sarianne

Valborg en högtid utan några som helst förpliktelser
Valborg idag då, reflekterade inte över det förrän igår egentlige. Valborg är nog den ända högtiden som jag inte känner att jag "måste" göra något. Drog iallafall iväg en sms inbjuden till Jenny igår så hon kommer över och käkar lite. Det kan nog vara så att det hamnar något gott i glasen också. 
 
(null)
 
Jag började morgonen tidigt, redan vid sex med ett besök på jobbet, fast jag har slutat. Har lite grann att hinna med där innan jag är helt klar. Papper som ska sorteras, vår, vinter kläder som ska tas hem och skåp som ska tömmas. Jag tänkte ta en ride imorgon med för att få ordning på det sista. Sen mina vänner är det då dags för mig och nytt jobb. Det börjar bli pirrigt nu men på ett bra sätt såklart. 
 
(null)
 
Igår kändes det nästa som om hösten hade tittat fram igen, ioch för sig mysigt och tända massa ljus, det tycker jag alltid men för mig är det väldigt förknippat med hösten. Jag har tagit tag i ett litet projekt som legat släpandes å grund av att jag haft noll inspiration men med hjälp av lite inspirerande vänner så har jag köpt hem lite nytt. 
 
(null)
 
Efter en minivisit på jobbet och ett läkarbesök så lagade jag barnens favoriträtt. Korvslattar kallar vi det. Vanlig grillkorv i tunt skivna bitar och pasta. En vanlig, denna från temat vårtecken som kom ifrån Smakbox i veckan. Vill du starta upp en prenumeration så använd dig av koden SARIANNE så får du 15% på första boxen och en gåva: en flaska ekologisk rapsolja från Gunnarshögs Gård. Tonåringen gav pastan godkänt, själv kunde jag inte testa den då jag inte äter gluten. 
 
(null)
 
Efter lunchen hann jag in till Norrköping en sväng, hade lovat att hämta mannen så åkte en sväng tidigare för att köra en liten slöseri eftermiddag på HM Home. Krukan hittade jag och så blev det tre nya kuddar. Tror den där lilla vovven kan tacka sig själv över att han kommit över valpperioden och inte längre äter upp mina soffkuddar. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Senaste tillskottet av böcker är denna, jag har lovat mig själv att bli bättre på at läsa här hemma. Dels för att vara en läsande förebild men också bara för att det faktiskt är riktigt glatt att läsa. 
 
(null)
 
Smakbox
En sak jag gillar är att få hem boxar. Smakbox är en sån box som känns lyxig och detn innehåller verkligen altid bra produkter. 90% som jag blir väldigt förtjust i och så någon enstaka som inte blir nya favoriter men det är alltid kul att testa nya saker. 
 
Smakbox skickas ut varannan månad till kostnaden av 199:- innehållet i boxarna överstiger alltid den summan med råge. Den här boxen har de haft temat vårtecken på och sannerligen kan jag ställa upp på att kalla den för vårtecken det finns riktigt många smaskigheter som passar för vårens lucncher ute i solen eller häng hemma i soffan ute en dag full av lek och bus. 
 
Är ni själva intresserade av att starta upp en prenumeration så använd dig av koden SARIANNE så får du 15% på första boxen och en gåva: en flaska ekologisk rapsolja från Gunnarshögs Gård
 
 
(null)
 
Herrgårdscider med äpple smak, riktigt god och läskande. Ka tänka mig att den skulle passa perfekt till en grillkväll om man vill ha ett alkoholfritt alternativ att välja på. Jag tycker att det alltid blir extra fint med glasflaskor. 
 
(null)
 
Förra helgen testade jag deras päronsmak, den föll mig så i smaken att jag åkte tillbaka och köpte en till direkt. Jag och bonaqua har en speciell relation, jag levde på deras lättkolsyrade citronsmak under min senaste graviditet. Den här smaken var också en favorit så de kommer jag verkligen att köpa fler av. 
 
(null)
 
Tummen upp säger barnen! 
 
(null)
 
Sockerfritt godis är alltid något som väcker mitt intresse. De här smakar rätt likt andra godisar smaksatta med Stevia. "Inte som riktigt godis" säger barnen och nöjer sig med ett par bitar. Men heeey det är ju det som är det bästa! Tummen upp från mamman. 
 
(null)
 
Salamin med cheddar var ingen favorit hos mig, mest på grund av doften. Jag äter mest med mitt luktsinne har jag insett så tyvärr föll den på doften för min del  
 
(null)
 
Juicerna från BRAVO är favoriter sen länge men då i stort förpackning. Jag har en viss förkärlek till den här typen av dryck med sugrör. Som man själv är uppväxt med, jag vet itne om det är minnena som gör det. Jag minns framförallt alla skolutflukter med triangelformade förpackningar. Alltid när jag är sjuk ber jag om att få små förpackningar med sugror, gärna med apelsinsmak. Ahhh det smakar alltid ljuvligt! 
 
(null)
 
Loka crush har kommit ut med en ny smak, äpple. Tänk så orginellt, ibland är det enklaste det godaste. Det känns som att det är många twistar där det ena blandas med det andra men det här va gott i all sin enkelthet. 
 
(null)
 
Fredagsbrickan
Om vi snackade avtackning med kollegorna så kan vi snacka avtackning idag. Jag har fått så mycket fint av barn och föräldrar, framförallt så är det all ord som har värmt. Varit en sån där dag man har fått kämpa för att hålla känslorna i schack. 

(null)

Körde en favorit i repris med fredagsbrickan efter jobbet. PASSIONSFRUKT !! 

Mumma! 

Helgen blir kravlös och utan allt för myclet planerat. Sälja idrottshäften med handbollslaget och sen förbereda mig inför nästa vecka med nytt jobb!