Sarianne

Lunchpaus
Skrivet av sarianne 31 maj 2009 klockan 12:08

Minstingen i huset sussar middag! Ser rätt skönt ut måste jag säga..skulle också vilja vara 1 år ibland, livet verkar bara vara underbart i den åldern, iallafall i Julias liv...gladare får man leta efter..bara hon får mat, sömn och kaninöra så leker livet.

Elin och jag satte oss ute i solen och åt upp resterna från pizzan igår. Underbara härliga sol va här för att stanna!

Godmorgon världen!
Skrivet av sarianne 31 maj 2009 klockan 08:58

Vi är vakna...vi är pigga..
Elin hann väcka mig precis som hon hade planerat...det blev ett vattenglas med tre isbitar och en smörgås med smör...som hon gått upp och gjort helt själv. Hon hade även ordnat med en bricka och ett godishjärta som hon sparat från gårdagen:-)

Efter frukosten fick jag en låda med massa olika lappar, hon hade häftat ihop papper, en mammabok var det och sen en massa förvaring som hon kallade det, bra att ha småsaker i:-)
Det skulle kommer mer överraskningar sen när Magnus kommer hem!

Söndag morgon är här och det är som vanligt fullt ös!!!


Julia är ute och busar med sitt något förstora nattlinne och mammas ena sko.

 


Elin ligger och tittar på barnkanalen.

Tror vi ska sätta fart här och göra oss ordning har en del paket som ska postas, sen kanske man skulle ta en sväng på söndagsloppisen??

Mors dagen!
Skrivet av sarianne 31 maj 2009 klockan 04:49

Kl är 4.45, har lite svårt att somna om efter att Julia vaknade...men nu börjar det svida lite i ögonen känner jag:-)

Idag är det morsdag eller morsdagen som Elin säger. Hon har frågat hela veckan om jag är nervös inför morsdagen...hon har gett mig stränga order om att jag måste sova längre än henne...kan dock bli svårt eftersom hon är en riktig sjusovare...men det gick bra att låtsassova sen om hon inte skulle hinna vakna innan mig.

Innan hon gick och la sig kontrollerade hon vilket bröd jag tyckte mest om och vilket pålägg som var min favorit...hon var väldigt hemlighets full men har en liten känsla av att det vankas frukost på sängen alá Elin, söt! Hon har avslöjat att hon planerat något vi får se vad det kan vara...så nu är det iallafall dags att hoppa tillbaka i sängen och låtsassova hihi!