Sarianne

Schlagerfest med barnen
 
I år har jag verkligen gått all in på det här med att uppmärksamma schlagerkvällar, oavsett om det har varit med 40 graders feber eller inte så har det glittrats och piffats. 
 
Jag har även hunnit med tjejfest och nu så var det dags för barnen att få ha lite party. Jag och Jullan bjöd hem våra kompisar för e kväll med glitter, barndrinkar, sång och dans. 
 
 
Innan själva schlagerfesten så hann vi med en bio också och såg på Solsidan, andra gången för mig men alltid lika roligt. Vi kom hem vid 17 och hade satt tiden för festens start kl 18, jaja bara tuta och köra. Hade gjort det väldigt enkelt för mig barnen fick hamburgare och pommes och vi vuxna sallad från den lokala pizzerian. 
 
 
 Discoljus och mikrofoner är såklart ett måste! 
 
 
 
Barndrinkar, vi vuxna skålade med alkoholfri cider och sen iskall Cola Zero hela kvällen. 
 
 
Efter maten hade vi en musiktävling där man skulle komma på vad låten heter och sjunga den. Barnen vann mot oss mammor och fick e varsin goodie. 
 
 
Det kan ha varit så tillslut att vi vuxna tog över mikrofonerna helt och hållet och sjöng karaoke tills ett på natten. 
 
 
 
Fredagsmys
Haft en härlig kväll med vänner, skrattat och planerat nya mål med livet. Spännande minst sagt bland annat blir det Zumba inom kort:) 

Imorgon kör jag och pluttas både bio och schlagerfest, så morgondagen går åt till att förbereda och sen kidsparty tills vi stupar (av trötthet)


(null)

Energin är åter på plats
Jag börjar känna av att energin är åter på gång tillbaka så idag har jag börjat små städa ur alla baciller i huset i huset. Bytt sängkläder, tagit en ordentlig dusch från topp till två skrubbat både ansikte och kropp. Vädret, insåg nu på kvällen att jag glömde stänga sovrumsfönstret så blir nog som att sova i en isvak där i natt. Nog för att jag gillar att sova kallt men inte minus grader :)
 
Julia börjar också gå mot bättringsvägen men har fortfarande fullt med blåsor i munnen. 
 
 
 
 
Den här eco scruben doftar ljuvligt, Grazette en ny favorit mest på grund av doften skulle jag säga. 
 
Det ska bli så skönt att kliva ut genom de här dörrarna på måndag och få komma ut och jobba, träffa folk och få in rutiner i vardagen igen. S.K.Ö.N.T! Har hunnit med en massa serier under sjukdomarna och har nog aldrig varit så utvilad i hela mitt liv som nu. 
 
Jag fick tips om en hel del serier via facebok men betämde mig för att börja titta på Younger från en början fattade jag nada, verkligen ingenting. Kändes som ett jättekonstig start på en serie men när jag kommit ur den värsta feberkoman så insåg jag att jag hade börjat kolla på säsong 3, det tog mig fyra avsnitt innan ja insåg det hela men nu har jag koll på läget, tittat i rätt ordning och får nog erkänna att den var rätt bra ändå! 
 
 
Nästa vecka har vi födelsedagsfirande igen den här gången för Elin som fyller 16. Ja ni läste rätt 16 vilket för de svårt för mig att fortsätta fylla 27 år efter år. Vi är redan klara med alla presenterna så ska bara ägna någon dag till att slå in dem. I veckan fick hon presenter ifrån morbror mfl som vi tjuvöppnade redan nu :)
 
 
 
Holiister doften luktar sååååå gott, jag har redan smyglånat den ett par gånger. 
 
Imorgon ska jag försätta att städa ut bacillerna och vädra ännu mer, nästa sjukdomsperiod välkomnar jag inte förrän tidigast om ett år. Vi har planer i helgen, mellomys i partyanda med lysande drinkar, karaoke och dans har Jullan bestämt.