Sarianne

Projekt
Igår började jag med projektet att byta rum...det var/är en del saker att konka märkte jag...halva Elins rum (leksaker) har fortfarande inte kommit ner utan ligger i en stor hög däruppe. Alla möbler är på plats iallafall, bara Julias säng som saknas. Det ska jag snart ta tag i...nu!

Testar och känner oss för innan vi ger oss i kast med att börja tapetsera och lägga golv :-)
Vilket kommer bli såååå kul!

Igår såg det ut så här...

IKEA

Imorse begav vi oss till Ikea, hade endast en stekpanna och värmeljus i tanken när jag for dit..och lyckades faktiskt hålla mig till det...blev dock en liten skål och batterier också, men det var så lite så det räknas väl inte? :-)

Kollade på tallrikar och hittade två stycken med turkosa toner som jag gillade, men avvaktar innan jag bestämt mig...så istället blev det en turkos skål...köpte en och ska se om jag gillar dom innan jag köper flera...mycket moget tänkt! Elin gick omkring och prövade en massa sängar och hittade två stycken som hon gillade...Det tar rätt lång tid att komma igenom ikea, på grund av dessa barnstationer de har placerat runt hela varuhuset.

Annars funderar vi på att byta rum...de vuxna +Julia flyttar upp på övervåningen medan Elin får flytta ner. Tror det kan bli bra...vi tar en prövoperiod iallafall och testar INNAN vi mlar om och fixar...så snart får jag en snygg fondvägg med prinsesstapeter, kan det bli bättre :-)

Längtar till skattepengarna kommer också, då blir det en ny trapp, mycket trevligt!

Födelsedagsfirande
Igår hade barnen sitt födelsedagsfirande i efterskott!

De flesta var sjuka men familjen Lejåker kom och det var sååå roligt! Vi började med att fika här hemma innan vi åkte till busfabriken, dagenshöjdpunkt var lätt när Brittis skulle åka frittval, eller vad säger du??:-)

Efteråt åkte vi hem till oss igen för att äta tacos och smida semesterplaner.
Glömde och ta fram kameran, smidigt...hmmm....vet inte hur det gick till...