Sarianne

Jag ger aldrig upp
Fick ett ryck och bakade ikväll, är inte direkt känd för att vara nån husmor om jag säger så och min titel som Sveriges sämsta bakare kvarstår! Dock fanns det ju vissa som tyckte att sin mor bakade gudomligt iallafall. Gott folk, det kom till och med två tårar när jag sa nej och det räckte med kakor för idag. Så jag lever vidare i tron om att det är just mina smaklökar som det är fel på! 

Arbetet fortlöper

Helgens öppna planlösning (sovrum-hall) är snart ett minne blott. Fortsättning följde idag av uppskruvning av skivor och gips. Har en snutt kvar överst nu och sen väntar spackling.

Ska ge mig i kast att beställa tapet imorgon, samt att trappen levereras hem till Segertens imorgon. Det börjar sakta men säkert rulla framåt och "snart" är även borrande, sågande och hamrande ett minne blott!

Slit och släp

Riva, bygga nytt, riva bygga nytt...så har helgen hemma hos Segerstens sett ut!

Började tidigt ilördags med att riva ner resten av väggen i hallen.Till slut var hela väggen borta och vårt sovrum var ett med hallen.Nästa steg, såga hål i taket där trappen ska vara!

Hålet är på plats

Sen var det dags att bygga upp en ny vägg igen.Dags att riva nästa väggNu däremor är det en paus till ikväll, Elin ska till ridskolan!