Sarianne

I sommarens soliga dagar

Svalkande gott i värmen, Slush...läskande gott!

Såg för ett tag sen om en Slush Mugg där man kan göra egen slush, lite nyfiken blev jag, nån som har testat? 119kr kostar det, känns ju som om det kan vara värt att testa det då.Fakta från hemsidan:

När is i läsken är för blaskigt och isglass för glassigt - varför inte prova nåt mittemellan?

Hur ofta har du stått i en kiosk en varm sommardag och bara "Hm, ja just det, slush. Det vore rätt gott. Typ fryst läsk liksom, ingen dum grej alls." och så glatt betalat 40 spänn för att svalka strupen lite? Visst får man då intrycket att det är en enormt komplicerad operation att göra slush? Nåt gigantiskt surrande kylaggregat kopplat till ett akvarium fyllt med stora automatiska vevar som sakta rör runt den halvfrysta läskeblasken. Allt täckt med dekaler det står TASTE THE ULTRASLUSHEEEE eller nåt på.

Står man och funderar över slushmaskinen ett tag är det lätt att misstänka att allt det där är en bluff som ska försöka få slushframställning att vara märkvärdigare än det är.

Vi kan nu avslöja att, jajamensan, så är det.

Allt du egentligen behöver är en Slush Mug som du lägger i frysen ett par timmar, tar ut, häller i juice eller läsk, rör om och vips: Slush!

Man ska inte göra saker svårare än de är. Och slush är inte särskilt svårt. Längre.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress