Sarianne

Valborg en högtid utan några som helst förpliktelser
Valborg idag då, reflekterade inte över det förrän igår egentlige. Valborg är nog den ända högtiden som jag inte känner att jag "måste" göra något. Drog iallafall iväg en sms inbjuden till Jenny igår så hon kommer över och käkar lite. Det kan nog vara så att det hamnar något gott i glasen också. 
 
(null)
 
Jag började morgonen tidigt, redan vid sex med ett besök på jobbet, fast jag har slutat. Har lite grann att hinna med där innan jag är helt klar. Papper som ska sorteras, vår, vinter kläder som ska tas hem och skåp som ska tömmas. Jag tänkte ta en ride imorgon med för att få ordning på det sista. Sen mina vänner är det då dags för mig och nytt jobb. Det börjar bli pirrigt nu men på ett bra sätt såklart. 
 
(null)
 
Igår kändes det nästa som om hösten hade tittat fram igen, ioch för sig mysigt och tända massa ljus, det tycker jag alltid men för mig är det väldigt förknippat med hösten. Jag har tagit tag i ett litet projekt som legat släpandes å grund av att jag haft noll inspiration men med hjälp av lite inspirerande vänner så har jag köpt hem lite nytt. 
 
(null)
 
Efter en minivisit på jobbet och ett läkarbesök så lagade jag barnens favoriträtt. Korvslattar kallar vi det. Vanlig grillkorv i tunt skivna bitar och pasta. En vanlig, denna från temat vårtecken som kom ifrån Smakbox i veckan. Vill du starta upp en prenumeration så använd dig av koden SARIANNE så får du 15% på första boxen och en gåva: en flaska ekologisk rapsolja från Gunnarshögs Gård. Tonåringen gav pastan godkänt, själv kunde jag inte testa den då jag inte äter gluten. 
 
(null)
 
Efter lunchen hann jag in till Norrköping en sväng, hade lovat att hämta mannen så åkte en sväng tidigare för att köra en liten slöseri eftermiddag på HM Home. Krukan hittade jag och så blev det tre nya kuddar. Tror den där lilla vovven kan tacka sig själv över att han kommit över valpperioden och inte längre äter upp mina soffkuddar. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Senaste tillskottet av böcker är denna, jag har lovat mig själv att bli bättre på at läsa här hemma. Dels för att vara en läsande förebild men också bara för att det faktiskt är riktigt glatt att läsa. 
 
(null)