Sarianne

Fest * 2

Gårdagen bjöd på en massa festligheter...först firade vi Elins kommande 8-årsdag och efter det begav jag mig in mot stan för att fira två 30-åringar, Cathrin och Daniel.

Blivande 8-åring



Vi fikade tårta och bullar och Elin öppnade paket, det var en glad tjej och en mindre glad liten plutt.





Elin fick snygga kläder av bla Calle & Mara som hon senare hade modevisning med, mormor och morfar överraskade med något som lillfröken önskat sig länge :-)



Efter Elins kalas va det dags för nästa kalas, innan på dan var jag i Kista med Jenny K och hittade tre klänningar, jag bestämde mig efter modevisning för denna lilla kreation från HM.



Festen var jättetrevlig och kul, storbildsskärm visades melodifestivalen på också, grymt! Tack Cathrin & Daniel för e toppenfest! Vaknade tidigt imorse 8.15, vi begav oss hemåt redan vid 9, tog en paus och fick i oss McDonaldsfrukost. Jag fick fel smörgås två gånger, ena gången gick jag och böt ut men gång nummer två kändes det lite pinsamt så jag fick snällt äta upp den jag hade. Smartskaften Sarianne glömde Elins presenter som vi köpte också...damen fyller ju år imorgon, vi har lyckats skrapa ihop lite presenter iallafall. Elin tyckte inte att det gjorde något iallafall, hon sa att hon fyller ju år nästa år igen :-)