Sarianne

Vi byter boende ett par dagar
Vi har bytt boende ett par dagar, spännande med variation. Ni bor vi i en villa med privat pool, stor uteplats och tio sängplatser, alldeles för stort för oss egentligen men vi blir bara kvar här tills på söndag. 

Just nu sitter kag på trappen ner mot uteplatsen, badvaktar Jullan som nog kommer bo i poolen brevid mig har jah ett vad kag skulle tro citronträd möjligtvis lime. Det är majestätiskt med sin höjd och krona. 

(null)

(null)

Jag och Magnus körde en PW imorse på över milen. Gick upp kl 6 då det är förhålladesvis svalt. Vi gick samma väg som vi släpade våra resväskor igår till det nya boendet. Idag kändes den vägen lätt som en plätt men igår fick jag en öken känsla av området. 

(null)

Alla var ordentligt trötta igår, snabbt besök på
en restaurang nära huset sen kortspel och stupade i säng. Barnen hann med lite gotte till kortspelet också. Sov som en stock ändå till kl 6. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu blir det en lång och härlig dag vid poolen har inte blivit något de två senaste dagarna då vi ena dan var i stan och igår "flyttade" vi så hela kroppen längtar efter en lugn dag mes noll steg resten av dagen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress