Sarianne

Helgens innehåll
Den här vardagen kommer så snabbt, man kommer ner i varv men bara av att höra väckarklockan igen så är man lite inne i ekorrhjulet igen. 

Jobb och nu när Julias gips är borta så innebär det träningar förra dagar i veckan igen. Jag har bara tre veckor kvar innan kag byter tjänst och börjar jobba på annan ort så är lite grann som ska styras upp så här mot slutet. 

(null)

(null)

Vi flög till och från Norrköping sen här gången så jäkla skönt att att vara hemma på 20 minuter, vilken skillnad. Fredagen blev det bara tvätta ikapp och sova i sim egen säng. 

Vaknade i lördags tidigt och började fixa inför dagen, hann med en promenad och sen in till Norrköping för att provköra bilar. Betade av en massa bilmodeller som jag haft på listan. En affär efter en annan, skönt att kunna beta av ett par men hade trott att jag skulle komma hem med en bil men så blev det inte i det här fallet. 

Jaja! 

Vi hann med landskamp i handboll på eftermiddagen också. Sverige mot Kroatien, riktigt spännande match som var känn hela tiden och slutade med förlust med ett mål i slutet. 

Heja Sverige! 
(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress